top of page

Studentengruppe

Öffentlich·6 Mitglieder

Squad Preuzmite PC Igru


Kada je igra otvorena, pritisnite i držite dugme za igru (ili kliknite desnim tasterom miša na njega) na traci zadataka i izaberite Zakači na traku zadataka . Kada zatvorite igru, dugme će ostati ovde.
Squad Preuzmite PC igruDok je igra otvorena, kliknite desnom tipkom miša (ili pritisnite i držite) gumb igre na programskoj traci i odaberite mogućnost Prikvači na programsku traku . Kada zatvorite igru, gumb će i dalje biti tamo.


Fortnite možete preuzeti u trgovinama Play i App Store. Iako je igru nešto teže igrati na malim ekranima i grafika nije dobra kao na računalu, sama igra je ista. Skočite na otok i pokušajte biti zadnji koji ostane na nogama.


Plesanje nad protivnikom ili jednostavno ispunjavanje dosadnog trenutka u igri emocijama jedan su od zabavnijih aspekata Fortnitea. Ako igrate na PC-u, zaplesati možete klikom slova B na tipkovnici. Svi korisnici besplatno imaju osnovni ples, a dodatne pokrete možete zaraditi kroz igru i izgradnju svog profila. Neke plesne pokrete također možete kupiti uz pomoć V-Bucka.


Zahvaljujući našem besplatnom softveru i procesu preuzimanja, vrlo jednostavno možete postati PokerStarsov igrač. Odmah preuzmite i počnite igrati na svom PC-ju. Također, dostupni smo i na nizu ostalih platformi, stoga ne brinite, bit će te zbrinuti i ako ste korisnik Mac, iOS ili Android uređaja!


Sada kada je završio popis najboljih offline Android multiplayer igara. Sve gore navedene igre dostupne su besplatno u Trgovini Play. Ako imate još igara koje želite dodati na popis ili ako vjerujete da ste propustili bilo koju igru, komentirajte ispod i napravit ćemo novi popis. I zapamtite da uparite svoje Bluetooth uređaje prije početka igre.


Igra je nakon lansiranja primila uglavnom pozitivne ocjene od strane igrača i recenzenata, ali i neke pritužbe zbog političkih i religijskih poveznica u Sjedinjenim Američkim Državama. Unatoč tim pritužbama, Far Cry 5 je primio mnogobrojne nominacije, ali na i osvojio nagradu za najbolju akcijsku igru 2018. godine na Fun & Serious Game festivalu.


Dok čekamo da se FM2021 pojavi i dok nam ne saopšte šta će sve to izdanje doneti imate priliku da, ako već niste isprobali igru, potpuno besplatno preuzmete i zauvek u vlasništvu imate jednu od najboljih igara ove vrste.


Ako nemate otvoren EPIC nalog sad imate razlog da ga otvorite, aktivirajte 2FA opciju (klik na link za to, lako je, takođe) i preuzmite FM20 besplatno i igrajte zauvek kad god poželite - samo preuzmite igru na PC. 041b061a72


  • Info

    Willkommen in der Gruppe! Hier können Sie sich mit anderen M...

    Gruppenseite: Groups_SingleGroup
    bottom of page